11.4.06

Resultats electorals a Sardenya

Diumenge i dilluns es van celebrar les eleccions per la presidència de la República Italiana. Com hem pogut seguir per televisió, els resultats són molt ajustats entre els candidats de centre-esquerra, Romano Prodi, i de dreta, Silvio Berlusconi. Tan ajustats que no se sabrà qui governarà i amb quina majoria fins que es faci el recompte el vot dels emigrants. De moment, sembla que Romano Prodi serà el vencedor al Congrés, però amb una ajustada majoria que pot fer ingovernable el país. Al Senat, la cambra de representació territorial, els resultats encara són més ajustats i caldrà esperar encara una mica.

A Sardenya, país d'emigrants, la victòria del centre-esquerra ha estat clara. Els partits independentistes, IRS i Sardigna Natzione, han obtingut uns resultats discrets, però cal tenir en compte que al ser unes eleccions estatals el fenomen del vot útil els pot haver minvat vots.

Els resultats de les eleccions a Sardenya els podeu consultar en aquesta pàgina web: http://www.repubblica.it/speciale/2006/elezioni/camera/sardegna.html

Des d'aquí vull felicitar els companys i companyes sardes per la feina feta en favor de les llibertats nacionals i socials del poble sard.

INDIPENDÈNTZIA SARDÌNNIA!
INDEPENDÈNCIA PAÏSOS CATALANS!

10.4.06

Arriba la primavera






La primavera, després del llarg hivern, arriba amb tota la seva força. Ni parcs eòlics, ni carreteres, ni embassaments, ni autopistes no poden aturar cada any l'esclat de la natura. Endavant forces de la terra!