3.3.06

Casteddu (Sardigna)





A Sardenya un altre cop!

Ei, penya, ja torno a estar a Sardenya. Aquest cop només per quatre dies, però paga la pena per 39 euros!. Ahir vaig fer un viatge mooolt llarg: gairebé tres hores fins a l'aeroport de Girona, una hora i quart de vol i tres hores i mitja d'autobùs fins a Casteddu (sard) - Càller (català) - Cagliari (italià). Vaig arribar passada la una de la nit, però per sort ja m'esperaven per anar a fer una birra!.

Avui hem estat voltant amb un col.lega per la ciutat, la capital de Sardenya (català) - Sardegna (italià) - Sardinnia/Sardigna/Sardinya (sard). Es una ciutat de cara al mar, amb una part antiga preciosa, més o menys com el casc antic de BCN però més petit. De fet, hi ha quatre zones antigues a la ciutat, perquè per aqui hi ha passat tothom (romans, pisans, genovesos, catalans, castellans, italians ... a part dels sards) i cadascu va fer la ciutat a un lloc diferent.

Ara estic a un bar davant el mar, prenent-me totes les Ichnusa (birra sarda) i Mirto (beguda tipica d'aqui) que puc fins a les 7 de la tarda, que em ve a buscar el col.lega per anar de festa. Demà segurament aniré a Aristanis, una altre ciutat a la costa, a casa d'un altre amic independentista. I diumenge, abans de marxar, un bistec de cavall davant la platja de l'Alguer!

Bé, us deixo, que mitja hora d'internet val 3 euros!!!. A veure si demà puc penjar alguna foto des de cal meu amic, el Cràudiu.

27.2.06

Comencen les feines de l'hort



Poder tenir un hortet on tu mateix cultivis el que et menjaràs és un privilegi. I cal aprofitar-lo. No només pels diners que t'estalviaràs, sinó perquè saps el que et menjaràs i a més és un bon mètode de relaxació. Aquesta setmana hem començat a fer el nostre primer hort, això sí, amb l'assessorament del meu avi, amb gairebé 70 anys d'experiència. Sembrar per recollir els fruits...



Aneu amb compte amb la multitud de bestioles que us voldran prendre el fruit de la vostra feina. Els talps són molt destructius.