30.3.06

Aviat hi haurà eleccions a Sardenya

D'aquí poc se celebraran eleccions a l'Estat italià, on es preveu una victòria del feixista Berlusconi. Per extensió, i fins que assoleixin la independència, també hi ha eleccions generals a Sardenya. S'hi presenten dos partits independentistes: Sardigna Natzione Indipendèntzia(SNI) i Indipendèntzia Repúbrica di Sardigna (IRS). Des d'aquí, molta sort a tots els companys i companyes independentistes dels dos moviments que tinc a l'illa. A veure si entre tots us allibereu del jou de l'Estat italià, tan o més pesat que l'espanyol.

INDEPENDÈNCIA SARDENYA!
INDEPENDÈNCIA PAÏSOS CATALANS!






Un nou membre a la família !




Es diu Pinna i acaba d'entrar a formar part de la família, junt amb els nostres tres gats: la Puça, la Selva i el Jimmi. La van abandonar a la carretera de Calaf, però ara ja torna a tenir casa. M'agradaria trobar-me amb un d'aquests fills de puta que abandonen animals quan no els volen.

Benvinguda, Pinna!


De vacances a la península italiana


Aquestes tres mosses de la foto van marxar aquest dilluns cap a la península italiana; tenen previst quedar-s'hi dues setmanes i fer moooolts quilòmetres: Venècia, Gènova, Nàpols, Romà, Cinque Terre...

QUE US VAGI MOLT BÉ!