23.2.06

Comencen les obres de la Sala Polivalent

Fa pocs dies van començar les obres de construcció de la nova Sala Polivalent, un projecte ambiciós que en el futur podrà donar cabuda a tots aquells projectes culturals de persones i entitats de Copons. Al mateix temps, s'adequarà l'entorn del Pla de Misa, un espai realment degradat i desaprofitat, amb l'enderroc de l'antic Teatre i el "Bar de Dalt", conegut com "Cal Mai Tanquem" en els darrers anys. Quants grans moments els joves, i no tan joves, hem passat dins dels escassos 50 metres de Cal Mai Tanquem!

En un primer moment s'han enderrocat aqu
ests dos edificis, que es trobaven en molt mal estat i s'han començat a fer els fonaments de la nova Sala. Desgraciadament, les escales de pedra que donaven accés al Pla de Misa han desaparegut, però què hi farem: tot no pot ser!

Esperem que amb aquest nou edifici i amb l'entorn millorat, tots podem gaudir d'un dels espais més emblemàtics de Copons i que floreixin nous projectes socials i culturals, ara que Copons no disposa de cap associació cultural realment activa, a excepció del Grup de Teatre. També esperem amb il.lusió que algun dia hi hagi prou diners per obrir la cripta que s'ha descobert sota l'Esglèsia, on abans hi havia el teatre; ara s'ha tapiat a l'espera del pressupost necessari, si és que mai arrib
a!
















Lloc on s'ha trobat la cripta



2 Comments:

At 11:58 p. m., Blogger Copons_en_lluita said...

Sí, jo també trobo curiós que només surten comentaris als articles on es critica la feina de l'Ajuntament... per què serà?

 
At 8:42 a. m., Blogger Copons_en_lluita said...

Respecte al teu nick, dir-te que us esteu tornant com el PP: qui no pensa com vosaltres no mereix cap respecte, ni ell com a persona ni la seva opinió. Saps que la democràcia també vol dir respectar les minories?. Al final estareu tan lluny de la gent del poble que us passarà com al PP a la guerra d'Irak. Bé, de fet esteu bastant a prop del PP, com a "sociates" que sou. I ja se sap, poca diferència hi ha entre PSC-PSOE i el PP en els temes importants...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home