7.3.06

Última etapa a Bortigali, al cor de Sardenya

Bortigali és un poble increïble. Al peu de la muntanya Santu Padre i de l'altiplà d'Abbasanta, la seva gent sempre m'ha acollit amb una hospitalitat que sorprèn...

El poble i la muntanya Sanctu Padre, de més de 1000 metres. Un entorn preciós...

Els nuraghe són construccions milenàries que es troben per tota l'illa. A Bortigali n'hi ha moltíssims; és un poble carregat d'història, amb moltes cases de l'època de l'ocupació catalana, fa més de 500 anys...

Al bar Salaris m'hi he passat hores i hores, fent giros - rondes, per entendre'ns- amb la gent del poble. Aquí surto amb un amic de més de 80 anys; d'11 a 14 hores ja ens havíem pres més de 15 vinellos ... i era dilluns!!!. Al final, mai em deixen pagar res, o em convida la penya o sinó el cambrer, no hi ha manera!

2 Comments:

At 11:17 p. m., Blogger xilvi310 said...

Joer, Jordi, que envidia me estás dando. Eso de llegar como turista y hacerte amigo de la peña está muy guapo. Tienes un punto de vista diferente al de un turista, que pienso que se agradece mucho más. Tienes mucha suerte, porque eso no es fácil. A ver cuando me meto en tu mochila y me llevas de polizona, ajajaja!

 
At 11:13 p. m., Blogger Unknown said...

Ciao jordi ! Sono Giovanni di Bortigali (abbiamo bevuto insieme nella sala del comitato, abbiamo parlato di indipendentismo, del concerto di simaxis, dei gruppi musicali indipendentisti catalani e sardi..ricordi ?...forse eravamo tropo ubriachi..).
E' stato un piacere scoprire le foto su Bortigali e le tue belle parole sul nostro paese...ho trovato il tuo blog leggendo il forum di IRS su Politica Online! Ci vediamo presto a Bortigali se decidi di tornare anche nel 2008..per farci altri vinelli tra compagni e indipendentisti !! (scusa se scrivo italiano...ma forse tu capisci meglio)

Cataluna llure !
Sardigna Libera !

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home